A17 vejskilt 70/90 cm. Fodgængerfelt

Pris fra
295,00 DKK  u/Moms
( 368,75 DKK  m/Moms )
Fodgængerne er nogle af de mest udsatte trafikanter. Derfor er det også vigtigt, at der tages så mange forbehold som muligt, der sikrer deres sikkerhed. Dette skilt advarer om et fodgængerfelt forude. Det er en vigtig information, der skal sørge for, at bilisterne er opmærksomme og sænker farten, så der ikke sker nogen ulykker. Vejskilt A17, 70 cm. 2 mm aluminium monteret med reflekstype 3. Opfylder alle krav til færdselstavler fra Vejdirektoratet. Monteres permanent på lige stander med besl....

Fodgængerne er nogle af de mest udsatte trafikanter. Derfor er det også vigtigt, at der tages så mange forbehold som muligt, der sikrer deres sikkerhed. Dette skilt advarer om et fodgængerfelt forude. Det er en vigtig information, der skal sørge for, at bilisterne er opmærksomme og sænker farten, så der ikke sker nogen ulykker. 

Vejskilt A17, 70 cm.

2 mm aluminium monteret med reflekstype 3. Opfylder alle krav til færdselstavler fra Vejdirektoratet. Monteres permanent på lige stander med beslag. Til vejarbejde benyttes evt. vores afspærringsfod på 28 kg, alurør 40x40 mm og 2 skilteklemmer.


Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også