Snekæder kan i Danmark benyttes med forudsætning af de ikke ødelægger vejene. I Norge er det derimod lovpligtigt at have et sæt snekæder ved kørsel i vintervejr. Schweiz er brug af snekæder til tider påbudt ved skiltning. Påbudsskiltet vil nogle steder have en undertavle med påskriften "4 x 4 ausgenommen", som betyder betyder, at firehjulstrukne køretøjer ikke er omfattet af påbudet.I Østrig må kun anvendes når vejen er dækket af sne eller is. Brug af snekæder kan være påbudt ved skiltning.Snekæderne skal være godkendt og svare til den østrigske typegodkendelse V5117 ( hvilket vores selvfølgelig er)

Vi har snekæder til alt, lige fra sko og støvler til biler, varevogne, lastbiler, traktorer.. vi har størrelser til alle dæk. hvis du ikke kan finde dit ringer du bare på 70233111.. Vi har desværre problemer med at vise forskellige varianter på vores produkter.. Vi har Snekæder til alle str.. Så skriv gerne på info@darema.dk hvis du ikke kan finde din str.

 

Vi er ved at lægge de forskellige størrelser dæk og variationer af kæder ind i vores webshop. Derfor mangler der en masse størrelser endnu.. men vi har dem :-)