B tavlerne er vigepligtstavler. Det vil sige, at de informerer trafikken om, hvem der skal holde tilbage for hvem. Det kan være et fareelement, hvis ikke alle trafikanter er klar over vigepligtsforholdene. Mange steder ses vigepligtstavlernes restriktioner også som vejafmærkning, blandt andet i form af hajtænder. Ofte er det dog smart at også at informere om og tydeliggøre restriktionerne vha. skiltene.

Model/varenr.: WSHOP-994
0 anmeldelser
En vigtig del af en velfungerende trafik er, at det skal være tydeligt, hvem der skal holde tilbage for hvem. Det kan derfor i mange tilfælde være smart at sætte dette skilt op, der betyder ubetinget vigepligt. Selvom der tit er hajtænder markeret på vejen, så kan skiltet tydeliggøre, at man skal holde tilbage. Skiltet kan også ses af bilerne bagved, hvis der skulle være kø. Det er med til at gøre trafikken mere sikker.
Pris fra
295,00 DKK  u/Moms
( 368,75 DKK  m/Moms )
Model/varenr.: WSHOP-995
0 anmeldelser
Mange steder er der vejkryds, hvor det af sikkerhedsmæssige årsager er nødvendigt at standse fuldstændigt. Det kan være steder, hvor det er svært at se, om der kommer andre biler kørende. Ofte kan man som bilist ikke vurdere, om det er nødvendigt at standse. Derfor er stopskiltet væsentligt i disse situationer, så der ikke sker uheld. 
Pris fra
295,00 DKK  u/Moms
( 368,75 DKK  m/Moms )