A11, advarselstavle 70/90 cm, Farligt vejkryds

Pris fra
295,00 DKK  u/Moms
( 368,75 DKK  m/Moms )
Det er meget vigtigt, at vigepligterne i trafikken overholdes. Vigepligterne er med til at sørge for, at alle trafikanter er opmærksomme på, hvem, der har fortrinsret, og hvem, der skal holde tilbage. Nogle steder kan krydsende trafik med ubetinget vigepligt dog have svært ved at overholde deres vigepligt, eksempeltvis på grund af manglende udsyn. Her bruges dette skilt til at advare om, at man skal være forberedt på et farligt vejkryds, hvor der kan komme krydsende trafik til trods for, at d...
 
A11, advarselstavle 70 cm, Farligt vejkryds

Det er meget vigtigt, at vigepligterne i trafikken overholdes. Vigepligterne er med til at sørge for, at alle trafikanter er opmærksomme på, hvem, der har fortrinsret, og hvem, der skal holde tilbage. Nogle steder kan krydsende trafik med ubetinget vigepligt dog have svært ved at overholde deres vigepligt, eksempeltvis på grund af manglende udsyn. Her bruges dette skilt til at advare om, at man skal være forberedt på et farligt vejkryds, hvor der kan komme krydsende trafik til trods for, at de har ubetinget vigepligt. Skiltet sørger for at forebygge eventuelle uheld.

Vejskilt A11, 70/90 cm

2 mm aluminium monteret med reflekstype 3. Opfylder alle krav til færdselstavler fra Vejdirektoratet. Monteres permanent på lige stander med beslag. Til vejarbejde benyttes evt. vores afspærringsfod på 28 kg, alurør 40x40 mm og 2 skilteklemmer.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også