A21 vejskilt 70/90 cm. Cyklister advarselstavle

Pris fra
295,00 DKK  u/Moms
( 368,75 DKK  m/Moms )
Vi stræber efter, at cyklister kan føle sig sikre, når de færdes i trafikken. Det er i særlig grad bilisterne, der skal være opmærksomme på cyklisterne, som er de bløde trafikanter. Dette skilt er med til at advare om, at der længere fremme kommer cyklister. På den måde er bilisterne forberedte, og det er derved lettere for dem at tage hensyn. Det sikrer både, at der ikke sker unødvendige uheld, og at cyklisterne føler sig mere trygge i trafikken.Vejskilt A19, 70 cm. 2 mm aluminium monteret ....

Vi stræber efter, at cyklister kan føle sig sikre, når de færdes i trafikken. Det er i særlig grad bilisterne, der skal være opmærksomme på cyklisterne, som er de bløde trafikanter. Dette skilt er med til at advare om, at der længere fremme kommer cyklister. På den måde er bilisterne forberedte, og det er derved lettere for dem at tage hensyn. Det sikrer både, at der ikke sker unødvendige uheld, og at cyklisterne føler sig mere trygge i trafikken.
Vejskilt A19, 70 cm.

2 mm aluminium monteret med reflekstype 3. Opfylder alle krav til færdselstavler fra Vejdirektoratet. Monteres permanent på lige stander med beslag. Til vejarbejde benyttes evt. vores afspærringsfod på 28 kg, alurør 40x40 mm og 2 skilteklemmer.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også