A22 vejskilt 70/90 cm. Børn. HI advarselstavle

Pris fra
295,00 DKK  u/Moms
( 368,75 DKK  m/Moms )
Børn kan være utilregnelige, og de kan derfor nemt komme til at skabe en farlig situation i trafikken. Som bilist er det vigtigt, at man er særligt opmærksom, når børn færdes i trafikken. Omkring skoler, hvor der er mange børn, kan dette skilt derfor være brugbart. Det advarer bilisten om, at der evt kan opstå en farlig situation, der kræver en særligt opmærksom bilist.Vejskilt A19, 70 cm. 2 mm aluminium monteret med reflekstype 3. Opfylder alle krav til færdselstavler fra Vejdirektoratet. M....

Børn kan være utilregnelige, og de kan derfor nemt komme til at skabe en farlig situation i trafikken. Som bilist er det vigtigt, at man er særligt opmærksom, når børn færdes i trafikken. Omkring skoler, hvor der er mange børn, kan dette skilt derfor være brugbart. Det advarer bilisten om, at der evt kan opstå en farlig situation, der kræver en særligt opmærksom bilist.
Vejskilt A19, 70 cm.

2 mm aluminium monteret med reflekstype 3. Opfylder alle krav til færdselstavler fra Vejdirektoratet. Monteres permanent på lige stander med beslag. Til vejarbejde benyttes evt. vores afspærringsfod på 28 kg, alurør 40x40 mm og 2 skilteklemmer.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også