A23, advarselstavle 70/90 cm, Ridende

Pris fra
295,00 DKK  u/Moms
( 368,75 DKK  m/Moms )
Dyr er meget utilregnelige og kan være svære at få tilpasset til trafikken. Derfor må man som bilist ofte være den, der tilpasser sig dyrets måde at færdes på i trafikken. Dette skilt advarer om en vej, hvor mange heste og ryttere kan befinde sig. Hestenes størrelse gør, at de ikke er lette at styre uden om de farlige biler, og derfor skal man som bilist være særlig opmærksomhed. Samtidig skal man ikke benytte sig af hornet i områder, hvor disse skilte er sat op

Dyr er meget utilregnelige og kan være svære at få tilpasset til trafikken. Derfor må man som bilist ofte være den, der tilpasser sig dyrets måde at færdes på i trafikken. Dette skilt advarer om en vej, hvor mange heste og ryttere kan befinde sig. Hestenes størrelse gør, at de ikke er lette at styre uden om de farlige biler, og derfor skal man som bilist være særlig opmærksomhed. Samtidig skal man ikke benytte sig af hornet i områder, hvor disse skilte er sat op.

Vejskilt A23, 70 / 90  cm.

2 mm aluminium monteret med reflekstype 3. Opfylder alle krav til færdselstavler fra Vejdirektoratet. Monteres permanent på lige stander med beslag. Til vejarbejde benyttes evt. vores afspærringsfod på 28 kg, alurør 40x40 mm og 2 skilteklemmer.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også